TUBI Grease

Universal
Universalfett för industri och motorfordon. har mycket goda egenskaper som gör det användbart till allt ifrån snabbgående rullager till högt belastade Glidlager i valsar och pressar. Avsett för smörjning hjullager och många andra detaljer i fordon. Förtjockat av en litiumtvål och är mekaniskt stabilt. Har mycket goda rostskyddande egenskaper och inverkar ej korrosivt på ickejärnmetaller (d.v.s. mässing, brons och babbit) i lager.

TUBI Grease Universal Produktblad
TUBI Grease Universal-MSDS

Långtid
Högtrycksfett baserat på mineralolja av hög kvalité, vilket gör att det har höga smörjegenskaper, hög mekaniskt stabilitet enastående oxidationsstabilitet och skyddar mot slitage och korrosion. Dess breda användningsområde gör att det fungerar lika bra till lantbruk, entreprenad, åkerier och skogsmaskiner som till hobby och verkstadsmaskiner. Industriella applikationer som fläktar, vibrerande lager i torkenheter, urtrampningslager och bromscylindrar.

TUBI Grease Långtid Produktblad
TUBI Grease Långtid-MSDS

Super Heavy
Super Heavy är ett anhydrerat kalciumfett baserat på högviskös mineralolja innehållande antioxidanter, EP- och slitagehämmande samt korrosionsskyddande tillsatsaer. Fettet har mycket god vidhäftningsförmåga, är starkt vattenavvisande tål mycket höga chock- och stöt belastningar. Smörjfett framtaget för smörjning av tungt belastade glid- och rullningslager i våta miljöer t ex inom entreprenad-, jordbruk och skogsindustrin samt inom marin och offshoreindustri.

TUBI Grease Super Heavy Produktblad
TUBI Grease Super Heavy-MSDS